Please enable JS

Col·labora

Si vols formar part de la construcció d'aquest nou paradigma en l'abordatge de la situació de les dones i persones de gènere no binari que usen drogues i sobreviuen violències, pots unir-t’hi de diverses maneres:

img

Donacions econòmiques

Les microdonacions i mecenatges poden marcar la diferència en el recorregut de la nostra organització, millorant els nostres recursos humans i materials a la disposició de lxs participants.

Ens fas un cop de mà?

Si, vull col·laborar!

O escriu-nos a admin@metzineres.org

img

Donacions de material i serveis

Des de l'inici, a Metzineres hem tingut la gran sort de rebre valuoses aportacions per part de persones, empreses i ONG sensibilitzades amb la nostra organització: roba, menjar, productes d'higiene personal, tecnologia, impremtes, llibreries, espectacles… Aquestes aportacions són determinants en la millora de la qualitat de vida de les participants així com en la incidència que fem en el barri, a la ciutat i en el món.

Si a títol personal, o des de la teva empresa o ONG, tens alguna proposta per a aportar a Metzineres, no dubtis a contactar-nos!

Si, vull col·laborar!

O escriu-nos a coordinacio@metzineres.org

img

Tallers i formacions

Si vols proposar una formació, taller o activitat en Metzineres, fes-nos una proposta a: metzineres@metzineres.org o fes click al botó.

Si, vull fer una proposta!